F103 Lier - Herentals

21 km

Last update 17/05/2022

Via

Kessel - Nijlen - Grobbendonk

Legende
Cycle highway Non-accessible part of the cycle highway (not complete or interrupted) Alternative route pending further construction Connected cycle highway
Herentals Station 0,0
km
Herentals 1,8
km
Wolfstee
Bouwel
Nijlen
Kessel
Lier 18,6
km
Lier 20,8
km
StudieF103/A/1
StudieF103/A/1
StudieF103/A/1
StudieF103/A/1

In short

De fietsostrade F103 Lier-Herentals wordt een fietsostrade van zo'n 20 kilometer. loopt langs de spoorweg van aan het station in Lier door Kessel, Nijlen, Bouwel naar het station in Herentals. Deze fietsostrade sluit nabij het station van lier aan op de F11, de fietsostrade Antwerpen-Lier, en nabij het station van Herentals op de F105, de fietsostrade Herentals-Leopoldsburg, en de F102, de fietsostrade Herentals-Turnhout. Nabij het Albertkanaal is er ook een knooppunt dat verbinding geeft met de F5, de fietsostrade langs het Albertkanaal, en de F106, de fietsostrade Herentals-Aarschot.

Er is nog veel werk aan de winkel van deze fietsostrade. Het grootste deel is nog niet befietsbaar. De komende jaren wordt er verder gewerkt aan de uitwerking en realisatie van de fietsostrade F103.
Wil je de vorderingen volgen? Bekijk dan geregeld de projecten voor deze route.

Lier-Herentals

Tracéonderzoek fietsostrade F103

Een ontwerper bepaalde en ontwierp het meest ideale traject voor de fietsostrade F103 Lier-Herentals, met uitzondering van het grondgebied Lier. Momenteel worden de projectnota’s en de voorontwerpen gemaakt en de eerste opmetingen uitgevoerd.
A project of Provincie Antwerpen
Herentals

Vernieuwing spoorwegbrug over het Albertkanaal

De spoorbrug over het Albertkanaal wordt in 2022 vernieuwd door de Vlaamse Waterweg in samenwerking met Infrabel.
A project of De Vlaamse Waterweg
Herentals

F103 tussen Nieuwendijk in Grobbendonk en station in Herentals

De voorontwerpplannen voor de fietsostrade F103 Lier-Herentals, tussen Nieuwendijk in Grobbendonk en het station in Herentals, zijn klaar. Deze voorontwerpen tonen de aanleg van het fietspad, de verknoping met de fietsostrade F106 Aarschot-Herentals en de fietsostrade F5 langs het Albertkanaal, maar ook alle fietstunnels en fietsbruggen.
A project of Provincie Antwerpen
Lier

Antwerpsesteenweg tot Lispersteenweg

A question? A comment or suggestion?

Do you have a question about a project, about a cycle highway? Do you want to report something to us? We would be delighted to help you further.

Contact us