F31 Brugge - Zeebrugge

9 km

Laatste update op 05/05/2022

Legende
Fietssnelweg Niet-toegankelijk deel van de fietssnelweg (niet gerealiseerd of onderbroken) Alternatieve route in afwachting van verdere realisatie Aansluitende fietssnelwegen
Krakelebrug
Pathoekeweg
Zeveneke
Brug en tunnel naar `De Spie´
Strandwijk 14,7
km
StudieOplossing oversteek Kolvestraat in Brugge
Lees meer

In het kort

Fietsen naar de haven van Zeebrugge. Het leek een onmogelijke uitdaging. En toch geloven we in de mogelijkheden van de F31. Bij de aanleg van de A11 was er heel wat aandacht voor veilige fietsverbindingen. Meer en meer havenarbeiders maken hier dankbaar gebruik van.

Een veilige fietssnelweg tussen het centrum van Brugge en de haven zal nog heel wat inspanningen vergen. Van Brugge tot in Lissewege loopt de fietssnelweg nu al evenwijdig met de spoorlijn. Een studie zal bepalen waar de F31 best zal lopen. Ook hier biedt de spoorlijn langs Lissewege en Zwankendamme unieke kansen.

Wist je dat er nu al een oplossing is om rustig naar Zeebrugge te fietsen? Stad Brugge opende in de zomer van 2021 de strandfietsroute.

Brugge

Studie voor traject F31

Het traject voor de fietssnelweg F31 tussen Lissewege en Zeebrugge ligt nog niet helemaal vast. Een studie moet het optimale traject aanduiden.
Een project van Stad Brugge
Wanneer? 2021
Brugge

Oplossing oversteek Kolvestraat in Brugge

Studie voor de aanleg van een fietsbrug over de Kolvestraat
Een project van Provincie West-Vlaanderen
Wanneer? 2023

Een vraag? Een opmerking of suggestie?

Heb je een vraag over een project, over een fietssnelweg? Wil je ons iets melden?
We helpen je graag verder.

Contacteer ons