C3 Leuven - Brussels

Opening van de fietsbrug over de Brusselse Ring

Fiets jij maandag 30 mei als één van de eersten over de Brusselse Ring? Want dan opent de langverwachte fiets- en voetgangersbrug over de Ring rond Brussel, tussen Machelen-Diegem en Zaventem. De brug is het sluitstuk van de F3, de fietssnelweg tussen Leuven en Brussel.

Dankzij deze brug worden de bedrijvenzones van Zaventem, Machelen en Diegem vlot bereikbaar voor fietsers die de F3 gebruiken. En ook het schoolverkeer tussen Machelen en Zaventem krijgt een veilige oversteek.

We nodigen je samen met de Werkvennootschap uit op 30 mei vanaf 8u voor een drankje bij onze barista aan de fiets- en voetgangersbrug kant Zaventem. Bovendien maak je die ochtend kans op leuke fietsgadgets.

De brug werd aangelegd door De Werkvennootschap in het kader van ‘Werken aan de Ring’, met als doel de mobiliteit en leefbaarheid in en rond onze hoofdstad te verbeteren. Dit alles met steun van de gemeentes, Infrabel, NMBS, Vlaanderen, AWV en de provincie Vlaams-Brabant.

Terug naar overzicht

A question? A comment or suggestion?

Do you have a question about a project, about a cycle highway? Do you want to report something to us? We would be delighted to help you further.

Contact us