F205 La Hulpe - Brussel

6 km

Last update 06/09/2023

Via

Station Groenendaal

Legende
Cycle highway Non-accessible part of the cycle highway (not complete or interrupted) Alternative route pending further construction Connected cycle highway
Hoeilaart - grens Wallonië 0,0
km
Groenendaal Station 1,7
km
Leopold II- laan
Zoniënlaan - grens Brussel
Bosvoorde 6,0
km
Delta 8,8
km
AanlegR0 tot Wallonië
Lees meer

In short

Fiets je wel eens tussen Brussel en Hoeilaart? Binnenkort gaat dat een pak vlotter, veiliger en aangenamer.
Momenteel moet je hier langs de drukke Terhulpsesteenweg (N275), maar die wordt in twee grote delen volledig heraangelegd en daarbij wordt ook de fietssnelweg gerealiseerd. Na deze werken is de F205 klaar en fiets je hier afgeschermd van het verkeer. Bij deze werken wordt er ook maximaal rekening gehouden met de gevoelige ecologische context.

Ondertussen is het dus nog even wachten om de volledige route te gebruiken. Volg tijdens de werken de omleidingen die ter plaatse worden aangeduid.

De werkvennootschap neemt dit project op. Meer info over de werken vind je hier.

Hoeilaart

Heraanleg Terhulpensesteenweg tussen Brussel en de R0

In Hoeilaart fiets je binnenkort tussen de Ring en Brussel via een gloednieuwe fietssnelweg naast de Terhulpensesteenweg.
A project of Agentschap Wegen en Verkeer
When? Zomer 2021 - Voorjaar 2022
Hoeilaart

R0 tot Wallonië

Ook tussen de ring Rond Brussel en Wallonië fiets je binnenkort veilig en direct langs de Terhulpensesteenweg (N275). De Werkvennootschap heeft de plannen klaar voor een fietssnelweg ten zuiden van de steenweg als onderdeel van de heraanleg van de stationsomgeving in Groenendaal.
A project of De Werkvennootschap (Vlaanderen)
When? 2022

A question? A comment or suggestion?

Do you have a question about a project, about a cycle highway? Do you want to report something to us? We would be delighted to help you further.

Contact us