F701 Hasselt - Genk

15 km

  • Vrijliggend fietspad
  • Deels befietsbaar

Dernière mise à jour 13/12/2021

Via

Diepenbeek

Legende
Cyclostrade Partie de la cyclostrade non accessible (non terminée ou interrompue) Route alternative en attendant la poursuite de la construction Cyclostrade connectée
Genk 0,0
km
Boxbergheide
Bokrijk
Godsheide
Campus Diepenbeek
Hasselt 12,3
km
AanlegVerhoging Tuikabelbrug en aanleg fietspad
Lees meer
StudieAanleg fietsverbinding tussen Wolske en universitaire campus
Lees meer
AanlegBedrijventerrein Pietelbeek
Lees meer
AfgewerktInvoer 23924
Lees meer

En bref

De F701 brengt je van Zuid-Hasselt naar Genk, en passeert daarbij de universitaire campus in Diepenbeek. Als student fiets je in de toekomst dus vlot naar de campus vanuit Hasselt en Genk. Het Albertkanaal steek je over via de mooie Tuikabelbrug in Godsheide.

Wil je weten hoe de F701 de komende jaren gefaseerd zal verbeteren? Neem verderop een kijkje naar de lopende projecten voor deze route.

Hasselt, Diepenbeek

Aanleg fietsverbinding tussen Wolske en universitaire campus

In de toekomst fiets je vlot tussen het zuiden van Hasselt en de universitaire campus. Een nieuw dubbelrichtingsfietspad tussen Wolske en de fietstoegang naar de universitaire campus vervolledigt deze missing link.
Un projet de Provincie Limburg
Quand? 2022
Hasselt

Verhoging Tuikabelbrug en aanleg fietspad

Om de doorvaarhoogte te verhogen, zal De Vlaamse Waterweg de Tuikabelbrug omhoog vijzelen. Na de werken fiets je over een nieuw afgescheiden dubbelrichtingsfietspad aan de westzijde van de weg. Hou rekening met hinder tijdens de werken. De brug is afgesloten tot en met voorjaar 2022.
Un projet de De Vlaamse Waterweg
Quand? 2021-2022
Hasselt, Diepenbeek

Bedrijventerrein Pietelbeek

In de toekomst fiets je vlot tussen het zuiden van Hasselt en Diepenbeek. Een nieuw fietspad tussen de grote ring en het kruispunt van de Diepenbekerweg met de Pietelbeekstraat vervolledigt er jouw route. Handig voor studenten en pendelaars naar de toekomstige KMO-zone Pietelbeek.
Un projet de Stad Hasselt
Quand? 2022-2023
Hasselt

Invoer 23924

Un projet de Infrabel

Une question ? Un commentaire ou une suggestion ?

Avez-vous une question sur un projet, ou sur une cyclostrade ? Voulez-vous nous faire un rapport ? Nous vous aiderons par la suite avec plaisir.

Contactez-nous