C3 Louvain - Bruxelles

F3 in Kortenberg 4 en 5 maart afgesloten voor werken

In verband met een geplande ruiming van de gracht langs de F3-fietsroute, zal de fietsroute F3 op maandag 4 maart en dinsdag 5 maart afgesloten worden tussen de Walenweg en de Driewilgenstraat in Kortenberg.

Voor fietsers richting Brussel, wordt de volgende omleidingsroute voorgesteld: op het kruispunt Boogstok – Frans Mombaersstraat dient men rechtsaf te slaan in plaats van linksaf te gaan. Vervolgens via het rondpunt langs de brug, direct rechts aanhouden op de brug. Via de Edegemstraat, Engelenstraat, Erpsestraat en Jean-Baptist Vinkstraat komt men op de Walenweg. Daar vervolgt men de weg rechts terug over de spoorlijn tot op de F3-fietsroute.

Voor fietsers richting Leuven, geldt een andere omleidingsroute: op het kruispunt Fietsweg De Runderberg – Walenstraat slaat men rechtsaf in plaats van rechtdoor te gaan. Vervolgens neemt men de eerste straat links en rijdt men via de Jean-Baptist Vinkstraat, Erpsestraat, Engelenstraat en Edegemstraat naar de brug. Na het oversteken van de brug, neemt men op de rotonde de eerste straat rechts, de Mechelsesteenweg, en vervolgt men de weg via de Engerstraat op de F3-fietsroute.

Gelieve de signalisatie te respecteren.

omleiding F3 kortenberg
omleiding F3 kortenberg
Terug naar overzicht

Une question ? Un commentaire ou une suggestion ?

Avez-vous une question sur un projet, ou sur une cyclostrade ? Voulez-vous nous faire un rapport ? Nous vous aiderons par la suite avec plaisir.

Contactez-nous